Pempek Dos: Resep Gurih dan Mantap yang Bisa Kamu Coba di Rumah
Foto: Ilustrasi by Pexels-Jamaludin Muh-pexels
Tips: Pastikan untuk menguleninya hingga kalis untuk mendapatkan tekstur yang kenyal.
Foto: Ilustrasi by Pexels-Jamaludin Muh-pexels
BACA JUGA:Begini Cara Menikmati Libur Tanggal Merah Februari 2024 Bareng Traveloka, Luangkan Waktumu Yuk
Itulan resep dan cara membuat pempek dos untuk menu camilan keluarga. Dengan resep ini, Anda dapat membuat pempek dengan ekonomis. Selamat mencoba!
English Version:
Pempek Dos: A Savory and Delicious Recipe You Can Try at Home
Pempek, a typical Palembang food that is famous throughout Indonesia.
For pempek lovers, there is nothing more satisfying than eating pempek dos.
So, for those of you who want to try making homemade pempek dos, as reported by Endeus.tv, here is the recipe.
Pempek is a dish made from finely ground mackerel fish mixed with sago flour. Its delicious taste and chewy texture make pempek a favorite of many people.
The ingredients needed to make homemade pempek dos are quite simple. You will need wheat flour, tapioca flour, eggs, and several other complementary ingredients.
Material:
300 ml water
150 g wheat flour
½ tsp salt
Temukan konten semaraknews.co.id menarik lainnya di Google News
- Tag
- Share
-